miercuri, februarie 12, 2025

VIDEO. DN 71 riscă să se blocheze 

Știri

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea  a tras un semnal de alarmă  în ceea ce priveşte   cele două  investiţii  vitale  pentru judeţul Dâmboviţa, din infrastructura rutieră  şi anume DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia  şi DN 7 Bucureşti – Titu.

Mai mult , preşedintele  CJ, Alexandru Oprea  a spus   clar şi răspicat   că  noua  fabrică Arctic   de la Ulmi, imediat ce va începe  activitatea la jumătatea  acestei luni,  riscă să blocheze  DN 71 din cauza traficului infernal care va fi pe această rută.

“ Eu consider că tergiversarea realizării acestei investiţii vitale pentru judeţul Dâmboviţa nu este de bun augur şi o să vă spun de ce? Undeva în jurul datei de 18-19 iulie are loc inaugurarea obiectivului industrial de la Ulmi.

Va începe producţia efectivă a maşinilor de spălat rufe, din prima capacitate existentă la Ulmi, iar mijloacele de transport care vor trebui să facă aprovizionarea cu materii prime şi să ducă produsele finte spre destinaţia lor sau spre spaţiile de depozitare vor tranzita DN 71, ceea ce va duce la blocarea efectivă a acestei rute de transport, pentru că ştiţi cu toţii… că nu avem decât două benzi, câte una pe sens.

Deci nu este un moft al cuiva, ci este o necesitate stringentă de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa. Pe de altă parte dacă sunt probleme legate de documentaţie eu cred că aceasta poate fi foarte simplu împărţită în două în sensul existenţei unui tronson de la Bâldana la Târgovişte, care înseamnă lărgire la patru benzi, şi celălalt tronson unde sunt necesare avize sau sunt discuţii legate de soluţiile tehnice care vor fi adoptate legate de tronsonul de la Târgovişte la Sinaia”, a declarat Alexandru Oprea, preşedintele CJ

Preşedintele CJ, Alexandru  Oprea  nu a ezitat  să aducă în discuţie  şi DN 7 Bucureşti – Titu  susţinând  faptul că  prin  bunăvoinţa funcţionarilor din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere crede că se poate adjudeca contractul, pentru că înţelege că ofertele financiare ale primilor doi competitori oricum sunt viabile şi mult mai bune decât oferta financiară a celui care contestă această procedură de achiziţie public.

Mai multe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Social