Conducerea CJ Dâmboviţa, autorităţile centrale dar şi echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte , au făcut front comun şi îşi dau tot interesul în ceea ce priveşte creșterea calitativă a serviciilor medicale.
Spitalul Județean de Urgență din Târgovişte, Dâmbovița, are de vineri, 28 iunie 2019, o stație nouă de producere de oxigen, realizată de CNI printr-o investiție cu o valoare de 3,17 milioane lei.
![](https://www.tvpartener.ro/wp-content/uploads/2019/07/statie-oxigen-spital-tgv-483x271.jpg)
Clădirea stației, recepționată are o suprafață de 118.40 mp, a fost construită de la zero iar de stația de oxigen beneficiază toți cei 890 de pacienți din cele 25 de secții și compartimente.
Chiar preşedintele CJ, Alexandru Oprea a ţinut să facă câteva precizări pe acest subiect , afirmând faptul că CNI continuă să investească în sănătate, în unităţile spitaliceşti din Dâmboviţa, un exemplu concret fiind obiectivul de investiții „Construire stație producere oxigen în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”, recepţionat la sfârşitul săptămânii trecute.
![](https://www.tvpartener.ro/wp-content/uploads/2019/07/OPREA-PSD-483x253.jpg)
Necesitatea și oportunitatea acestei investiții sunt evidente, dat fiind faptul că ulterior implementării stației de oxigen, cheltuielile spitalului vor fi reduse considerabil, unitatea medicală beneficiind de o instalație proprie de producere a oxigenului.
Demersuri susţinute la CNI pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea Secţiei boli infecţioase
Preşedintele CJ, Alexandru Oprea nu a omis să amintească faptul că a avut o serie de discuţii cu reprezentanţii CNI şi în privinţa urgentării demersurilor în vederea obţinerii finanţarii pentru obiectivul de investiţii „Reabilitare, modernizare şi extindere Secţie boli infecţioase” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
![](https://www.tvpartener.ro/wp-content/uploads/2019/05/boli-483x362.jpg)
Clădirea a fost construită în anul 1940 și necesită lucrări de modernizare, consolidare şi extindere pentru a funcționa în parametrii optimi şi a corespunde normativelor in vigoare. Concret, vorbim de o investiţie aproximativ 6.000.000 lei .